Nutriční hodnoty (Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 233 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 131,61 g |
– nasycené | 44,21 g |
– nenasycené | 59,06 g |
–– mononenasycené | 46,85 g |
–– polynenasycené | 12,21 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 43,60 g |
– cukry | 25,48 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
1 1 Sedlčanský výheňák | ||
1 svazek 1 svazek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
6 6 středních cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sušený česnek (nebo granulovaný) | Česnek sušený | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
2 2 špičaté papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |
1 kostka 1 kostka extra bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
olej | Olej řepkový |