Nutriční hodnoty (Zelená rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,98 g |
| Tuky | 14,07 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 11,41 g |
| –– mononenasycené | 7,83 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 183,30 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| 2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku (v létě lze použít čerstvý) | Hrášek zelený mražený | |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |