Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,98 g |
| Tuky | 14,07 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Prisypeme hrášok a olivy a 5 minút prehrievame na slabom ohni.
Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Moje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 57 minutami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 1 hodinou
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 2 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 3 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 3 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 4 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 4 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelena ryze,
recepty z rýže,
tremocos,
zelena ryze recept,
zelená rýže recepty,
zelden,
rýže top,
rýže recepty,
zelena ryze priprava,
rýže recept,
recepty na zelený čtvrtek,
zelené recepty na zelený čtvrtek,
ryže na vsechni spusoby,
dietní rýže se zelenou recept,
použití zelené rýže,
zelden lyze,
ryze na vsechny zpusoby,
recepty - rýže do zelena
Suroviny:
brokolice,
pórek,
cibule,
olivy zelené,
hrášek mražený,
rýže,
sůl,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
1974andrea: Andrejka vývarom nepodlievam nikdy ( pokiaľ to nie je mäso alebo mäsové jedlo ), pretože zmení chuť pôvodných surovín, a v tomto prípade chcem tam mať chuť póru a brokolice
to je jako hlavní nebo příloha