Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra po mexicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 746 kJ /
2 090 kcal
Bílkoviny155,25 g
– z toho živočišné bílkoviny145,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,75 g
Tuky122,61 g
– nasycené10,66 g
– nenasycené98,82 g
–– mononenasycené68,89 g
–– polynenasycené29,93 g
––– omega 38,35 g
Vláknina25,19 g
Cholesterol 2,31 g
Sodík 772 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy85,05 g
– cukry31,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřových jater Játra vepřová 750 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
250 g 250 g zelených paprikových lusků Paprika bílá čerstvá 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
3 3 feferonky Chilli paprička čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 1.5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky zázvoru Zázvor sušený 10.5 g
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.