Nutriční hodnoty (Candát v majonéze s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 30,40 g |
| – nasycené | 3,80 g |
| – nenasycené | 23,70 g |
| –– mononenasycené | 8,60 g |
| –– polynenasycené | 15,10 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 3,35 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| libovolné koření na ryby | Grilovací koření | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| cuketa | Cuketa čerstvá | |
| lilek | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný |