Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 388 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 6,57 g |
| – nasycené | 1,64 g |
| – nenasycené | 4,82 g |
| –– mononenasycené | 2,57 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 518 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 49,91 g |
| – cukry | 36,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 5 dkg 5 dkg kuřecího lázeňského salámu | Polosuchý salám | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření bylinkové (bazalka, tymián, libeček, rozmarýn) | Provensálské koření | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový |