Losos Stenly

Pajaska Kuchařka: Pajaska

Doba přípravy: 20 min 2 porce Ryby 4 názory

Suroviny

2 porce filetů z lososa
2 polévkové lžíce mouky
sušená saturejka
bazalka
oregano
tymián, možno dát grilovací koření nebo kari)
sůl
pepř
větší stroužek rozetřeného česneku
citron
máslo na opékání a trochu oleje
přeliv:
2 lžíce majonézy
nakrájená nadrobno cibulka asi čtvrtka
jedna kyselá okurka na malé kostičky
půlka na kostičky nakrájené konzervované kapie
sůl
pepř
pár kapek worcestru a lžička láku z okurek
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety z lososa pokapeme citronem, osolíme a potřeme česnekem.

  2. Poté obalíme ve směsi z hladké mouky, bylinek, pepře.

  3. Poté vložíme do rozpáleného másla s olejem nejprve kůží dolů.

  4. Osmažíme i z druhé strany a dáme na ubrousek okapat přebytečný olej. Podáváme s vařeným bramborem a s přelivem.

Poznámka

Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Losos Stenly

  • spagetka spagetka

    Pájinko, mám opačný názor, ale nevadí... každopádně vím, že to je mňamka a to je důležitý ;-):-p:-K

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska(autorka receptu)

    Špagi,ale tady se čerstvé nehodí.Přeci jen se to smaží.;-)Jedině do přelivu.Jo a název receptu je podle mého muže,protože to je jeho invence.:-)):-):-K

    Odpovědět

  • marcik marcik

    kde je losos, tak je můj manžel:-D. je do něho zamilován;-(. +:yes::-p

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    To jsem netušila, že tomu říkáš tak vznešeně:-D, ale :-p:yes:
    Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: opekani lososa konzervovaný losos losos konzervovaný lososové filety losos preliv recept losos recepty jak dlouho opekat lososa recepty z lososa bez mouky losos doba opékání lososa s kůží losos a saturejka losos a saturjenka přeliv na losos recepty s jablky konzervovaný losos v oleji jak opekat lososa losos na soli jak se opéka losos postup při opékání lososa sušené, konzervované losos losos konzervovaný solí

Zapomněl/a jsem heslo