Nutriční hodnoty (Pórkový kotlet se šunkou Stenly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 237 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 48,33 g |
| – nasycené | 13,06 g |
| – nenasycené | 28,49 g |
| –– mononenasycené | 20,28 g |
| –– polynenasycené | 8,21 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,97 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety s kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| 1/4 1/4 nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 4 plátky 4 plátky goudy | Gouda 45% t. v s. | |
| 1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 100 g 100 g česnekového boku (nebo anglicé slaniny) | Vepřový bok uzený | 100 g |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| stroužek stroužek rozetřeného česneku | Česnek čerstvý |