Nutriční hodnoty (Tuňákový koláč s krevetovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 189,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 152,00 g |
| – nasycené | 70,76 g |
| – nenasycené | 59,76 g |
| –– mononenasycené | 48,20 g |
| –– polynenasycené | 11,56 g |
| ––– omega 3 | 1,42 g |
| Vláknina | 1,65 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,38 g |
| Sacharidy | 49,10 g |
| – cukry | 9,31 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 500 g 500 g tuňáka bez nálevu | Tuňák filet | 500 g |
| 5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 7.5 g |
| tuk a mouka na formu | Mouka pšeničná hladká |