Nutriční hodnoty (Tuňákový koláč s krevetovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 152,00 g |
– nasycené | 70,76 g |
– nenasycené | 59,76 g |
–– mononenasycené | 48,20 g |
–– polynenasycené | 11,56 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 49,10 g |
– cukry | 9,31 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
500 g 500 g tuňáka bez nálevu | Tuňák filet | 500 g |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 7.5 g |
tuk a mouka na formu | Mouka pšeničná hladká |