Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový koláč s krevetovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 832 kJ /
2 350 kcal
Bílkoviny195,55 g
– z toho živočišné bílkoviny189,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,86 g
Tuky152,00 g
– nasycené70,76 g
– nenasycené59,76 g
–– mononenasycené48,20 g
–– polynenasycené11,56 g
––– omega 31,42 g
Vláknina1,65 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 1,45 g
Sůl3,38 g
Sacharidy49,10 g
– cukry9,31 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
500 g 500 g tuňáka bez nálevu Tuňák filet 500 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1-2 lžičky 1-2 lžičky rajčatového protlaku Protlak rajčatový 7.5 g
tuk a mouka na formu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.