Nutriční hodnoty (Hovězí s balsamicem a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
Tuky | 9,71 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 3,49 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 44,39 g |
– cukry | 29,04 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
6 6 středních cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
kostka kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový |