Nutriční hodnoty (Ratatouille)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
| Tuky | 2,94 g |
| – nasycené | 0,59 g |
| – nenasycené | 1,85 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 1,01 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 68,10 g |
| – cukry | 54,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 2 2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 2 2 cibule (nejlépe šalotky) | Cibule čerstvá | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |