Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 601 kJ /
383 kcal
Bílkoviny12,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,11 g
Tuky2,94 g
– nasycené0,59 g
– nenasycené1,85 g
–– mononenasycené0,84 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,02 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy68,10 g
– cukry54,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
2 2 menší cukety Cuketa čerstvá 200 g
3 3 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 450 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
2 2 cibule (nejlépe šalotky) Cibule čerstvá 140 g
olivový olej Olej olivový
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.