Nutriční hodnoty (Ratatouille)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 2,94 g |
– nasycené | 0,59 g |
– nenasycené | 1,85 g |
–– mononenasycené | 0,84 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,10 g |
– cukry | 54,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
2 2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 2 cibule (nejlépe šalotky) | Cibule čerstvá | 140 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |