Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí přední na celeru a zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 671 kJ /
399 kcal
Bílkoviny65,69 g
– z toho živočišné bílkoviny61,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,36 g
Tuky4,26 g
– nasycené1,79 g
– nenasycené2,01 g
–– mononenasycené1,59 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,26 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy21,62 g
– cukry6,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g předního hovězího masa Hovězí kýta 275 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
cca 70 g 70 g celeru Celer bulva čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky tekutého chilli koření Chilli omáčka 10 ml
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.