Nutriční hodnoty (Hovězí přední na celeru a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 671 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 4,26 g |
– nasycené | 1,79 g |
– nenasycené | 2,01 g |
–– mononenasycené | 1,59 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 10,26 g |
Cholesterol | 129 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 21,62 g |
– cukry | 6,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g předního hovězího masa | Hovězí kýta | 275 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
cca 70 g 70 g celeru | Celer bulva čerstvá | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky tekutého chilli koření | Chilli omáčka | 10 ml |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |