Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, jablek a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 940 kJ / 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 vrchovatá lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
trochu trochu vody | Voda |