Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, jablek a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 940 kJ / 225 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g | 
| Tuky | 1,56 g | 
| – nasycené | 0,51 g | 
| – nenasycené | 0,69 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,63 g | 
| ––– omega 3 | 0,12 g | 
| Vláknina | 11,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 15 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 45,00 g | 
| – cukry | 42,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g | 
| 1 1 vrchovatá lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |