Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, jablek a křenu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie940 kJ /
225 kcal
Bílkoviny1,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky1,56 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g
– cukry42,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 vrchovatá lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
trochu trochu vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.