Nutriční hodnoty (Roštěnky plněné kapii a Hermadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
| Tuky | 34,42 g |
| – nasycené | 4,70 g |
| – nenasycené | 29,56 g |
| –– mononenasycené | 24,97 g |
| –– polynenasycené | 4,59 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 15,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 49,79 g |
| – cukry | 38,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky roštěnce | Hovězí roštěnec | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1 1 sýr Hermadur | Romadur 20 % t. v s. | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |