Nutriční hodnoty (Červená řepa s tuňákem a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařené řepy (vakuově balené) | Červená řepa čerstvá | 300 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
160 g 160 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 160 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |