Nutriční hodnoty (Pochválený bramborový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 397 kJ / 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
Tuky | 9,78 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 4,11 g |
–– mononenasycené | 2,19 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 51,07 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 73,13 g |
– cukry | 17,67 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí ořez | Kuře stehno s kůží | |
cibule | Cibule čerstvá | |
5 5 středních hlaviček žampiónů | Žampion čerstvý | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
provensálské koření (v mlýnku od Kotány, jiné nám nechutná) | Provensálské koření | |
kmín | Kmín | |
4 nožičky 4 nožičky debrecínské párky | Párek vepřový | |
5 - 6 5 - 6 velkých brambor | Brambor zimní | 275 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 PL 2 PL zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
křen | Křen čerstvý |