Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pochválený bramborový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 397 kJ /
573 kcal
Bílkoviny22,58 g
– z toho živočišné bílkoviny2,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,50 g
Tuky9,78 g
– nasycené4,99 g
– nenasycené4,11 g
–– mononenasycené2,19 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,08 g
Vláknina51,07 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy73,13 g
– cukry17,67 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí ořez Kuře stehno s kůží
cibule Cibule čerstvá
5 5 středních hlaviček žampiónů Žampion čerstvý
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
provensálské koření (v mlýnku od Kotány, jiné nám nechutná) Provensálské koření
kmín Kmín
4 nožičky 4 nožičky debrecínské párky Párek vepřový
5 - 6 5 - 6 velkých brambor Brambor zimní 275 g
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
2 PL 2 PL zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
kuřecí vývar Vývar kuřecí
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
křen Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.