Nutriční hodnoty (Indiánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 448 kJ / 1 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
| Tuky | 33,84 g |
| – nasycené | 8,00 g |
| – nenasycené | 16,16 g |
| –– mononenasycené | 11,56 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 251,00 g |
| – cukry | 109,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 20 g 20 g kukuřiční škrob | Bramborový škrob | 20 g |
| 4 4 vejce (240 g bílků a 140 g žloutků) | Vaječný bílek | 132 g |
| 60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |
| 450 g 450 g cukru krupice | Cukr bílý | 450 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| voda (dle potřeby) | Voda | |
| 1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
| marmeláda (dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
| kyselina citronová (dle potřeby) | E330 - Kyselina citronová |