Nutriční hodnoty (Svačinka s tvarohem a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 723 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 9,25 g |
– nasycené | 5,75 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 2,25 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 224,50 g |
– cukry | 34,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek vařené rýže (nejlépe mírně rozvařené) | Rýže bílá | 250 g |
1 1 tučný tvaroh | Tvaroh plnotučný | |
uvařený vanilkový pudink | Puding v prášku | |
z 1/2 l z 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
špetka špetka skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | |
banán | Banán čerstvý | |
ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |