Nutriční hodnoty (Svačinka s tvarohem a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 723 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 9,25 g |
| – nasycené | 5,75 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 2,25 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 224,50 g |
| – cukry | 34,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vařené rýže (nejlépe mírně rozvařené) | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 tučný tvaroh | Tvaroh plnotučný | |
| uvařený vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| z 1/2 l z 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| špetka špetka skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | |
| banán | Banán čerstvý | |
| ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý |