Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Minutková játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 025 kJ /
723 kcal
Bílkoviny101,93 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,93 g
Tuky15,38 g
– nasycené2,77 g
– nenasycené6,67 g
–– mononenasycené3,65 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,69 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 799 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy40,75 g
– cukry2,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
olivový olej Olej olivový
1 PL 1 PL provensálského koření Provensálské koření 15 g
1 PL 1 PL sušeného medvědího česneku Česnek medvědí sušený 15 g
1 KL 1 KL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
kouřová sůl Sůl mořská
6 6 sušených naložených rajčat Rajčata červená sušená v oleji
1/2 1/2 cibule (nakrájené na jemná kolečka) Cibule čerstvá 35 g
2 stroužky 2 stroužky česneku na slabé plátky Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.