Nutriční hodnoty (Mini-Valentýnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 052 kJ / 1 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,75 g |
| Tuky | 54,61 g |
| – nasycené | 16,64 g |
| – nenasycené | 24,01 g |
| –– mononenasycené | 19,15 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 1,89 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 221,70 g |
| – cukry | 173,67 g |
| ––– laktóza | 24,51 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžíce 6 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| marcipán nebo potahovací hmota | Marcipán | |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mletého cukru | Cukr bílý | 75 g |
| uvařený vychladlý pudink | Puding v prášku | |
| z 1/2 l z 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| marmeláda | Marmeláda jahodová |