Nutriční hodnoty (Frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 160,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,12 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 118,00 g | 
| Tuky | 277,22 g | 
| – nasycené | 136,78 g | 
| – nenasycené | 122,94 g | 
| –– mononenasycené | 96,58 g | 
| –– polynenasycené | 26,36 g | 
| ––– omega 3 | 1,25 g | 
| Vláknina | 34,80 g | 
| Cholesterol | 1,80 g | 
| Sodík | 760 mg | 
| Sůl | 1,76 g | 
| Sacharidy | 1 021,94 g | 
| – cukry | 325,96 g | 
| ––– laktóza | 10,76 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g | 
| 400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g | 
| 120 g 120 g sádla | Sádlo vepřové | 120 g | 
| 120 g 120 g másla (ale může být jenom 240 g másla) | Máslo kravské | 120 g | 
| 240 g 240 g cukru krupice | Cukr bílý | 240 g | 
| 60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g | 
| 200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml | 
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| švestková povidla | Povidla | |
| jablečná povidla | Povidla | |
| hrušková povidla | Povidla | |
| maková náplň | ||
| drobenka | Drobenka | |
| 1 1 vejce na potření okrajů | Vejce slepičí | 70 g | 
| máslo na potření okrajů | Máslo kravské |