Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs po francouzsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie787 kJ /
188 kcal
Bílkoviny3,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky0,51 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy25,35 g
– cukry5,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filet 1 filet platýse
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 22.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.