Nutriční hodnoty (Platýs po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 787 kJ / 188 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,43 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g | 
| Tuky | 0,51 g | 
| – nasycené | 0,12 g | 
| – nenasycené | 0,26 g | 
| –– mononenasycené | 0,07 g | 
| –– polynenasycené | 0,19 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 5,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 144 mg | 
| Sůl | 0,23 g | 
| Sacharidy | 25,35 g | 
| – cukry | 5,83 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet platýse | ||
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 22.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml | 
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |