Nutriční hodnoty (Platýs po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 0,51 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 25,35 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filet 1 filet platýse | ||
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |