Nutriční hodnoty (Jadranské topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 6,65 g |
– nasycené | 1,64 g |
– nenasycené | 3,34 g |
–– mononenasycené | 2,75 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
kečup | Kečup sladký | |
chilli omáčka (nebo chilli paprička) | Chilli omáčka | |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
olej | Olej řepkový | |
sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |