Nutriční hodnoty (Jadranské topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 6,65 g |
| – nasycené | 1,64 g |
| – nenasycené | 3,34 g |
| –– mononenasycené | 2,75 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kečup | Kečup sladký | |
| chilli omáčka (nebo chilli paprička) | Chilli omáčka | |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |