Nutriční hodnoty (Hovězí plátky se špičatou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 667 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 23,00 g |
– nasycené | 1,81 g |
– nenasycené | 19,96 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 21,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,34 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
5 5 špičatých paprik (podobné slovenským) | Paprika bílá čerstvá | |
5 5 středních cibulí (dala jsem fialovou) | Cibule čerstvá | 350 g |
hořčice na potření | Hořčice plnotučná | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2 KL 2 KL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
2 PL 2 PL vody na zahuštění | Voda | 36 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
kostička kostička bujonu (bez éček) | Bujón hovězí |