Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky se špičatou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 667 kJ /
398 kcal
Bílkoviny5,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky23,00 g
– nasycené1,81 g
– nenasycené19,96 g
–– mononenasycené14,02 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 31,81 g
Vláknina21,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,34 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího Hovězí kýta
5 5 špičatých paprik (podobné slovenským) Paprika bílá čerstvá
5 5 středních cibulí (dala jsem fialovou) Cibule čerstvá 350 g
hořčice na potření Hořčice plnotučná
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
2 KL 2 KL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
2 PL 2 PL vody na zahuštění Voda 36 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
sušený česnek Česnek sušený
kostička kostička bujonu (bez éček) Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.