Nutriční hodnoty (Klasický jablečný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 530 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 11,03 g |
| – nasycené | 2,95 g |
| – nenasycené | 5,03 g |
| –– mononenasycené | 2,93 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 100,70 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto | Listové těsto | |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |