Nutriční hodnoty (Vepřová játra s rybízovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
| Tuky | 17,53 g |
| – nasycené | 8,68 g |
| – nenasycené | 6,84 g |
| –– mononenasycené | 5,55 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 52,97 g |
| – cukry | 27,12 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vepřová játra | Játra vepřová | 150 g |
| 10-20 g 10-20 g másla | Máslo kravské | 15 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 40 g 40 g rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 40 g |
| 50 ml 50 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| 2 kusy 2 kusy brambor | Brambor zimní | 100 g |
| 2 kusy 2 kusy kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| lžička lžička octu | Ocet lihový | |
| pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |