Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s broklicí a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,60 g |
| Tuky | 2,85 g |
| – nasycené | 0,88 g |
| – nenasycené | 0,89 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 11,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 152,50 g |
| – cukry | 6,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstovin Farfalle | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 1 1 tuňákový steak ve slunečnicovém oleji | Tuňák v oleji | |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva zeleniny Bonduelle Mexico | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 5 5 sušených naložených rajčat nakrájených na proužky | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 150 g 150 g uvařené nakrájené brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
| podle chuti sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1 1 malou majolku (100 ml) | Majonéza |