Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 870 kJ /
686 kcal
Bílkoviny64,30 g
– z toho živočišné bílkoviny55,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,02 g
Tuky10,07 g
– nasycené2,42 g
– nenasycené4,68 g
–– mononenasycené3,57 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,45 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 369 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy79,60 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecích prsou nebo stehenních řízků Kuře prso 200 g
30 g 30 g cibule Cibule čerstvá 30 g
10 g 10 g česneku Česnek čerstvý 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
10 g 10 g Solamylu (nemusí být) Bramborový škrob 10 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
drcený kmín Kmín mletý
tvrdý sýr (možno vynechat) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.