Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 870 kJ / 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,02 g |
| Tuky | 10,07 g |
| – nasycené | 2,42 g |
| – nenasycené | 4,68 g |
| –– mononenasycené | 3,57 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 79,60 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou nebo stehenních řízků | Kuře prso | 200 g |
| 30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
| 10 g 10 g česneku | Česnek čerstvý | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 10 g 10 g Solamylu (nemusí být) | Bramborový škrob | 10 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| tvrdý sýr (možno vynechat) | Sýr kravský tvrdý 30% |