Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 870 kJ / 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,02 g |
Tuky | 10,07 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 3,57 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 79,60 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecích prsou nebo stehenních řízků | Kuře prso | 200 g |
30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
10 g 10 g česneku | Česnek čerstvý | 10 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
10 g 10 g Solamylu (nemusí být) | Bramborový škrob | 10 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
tvrdý sýr (možno vynechat) | Sýr kravský tvrdý 30% |