Nutriční hodnoty (Bramboráčky s játrovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 274 kJ / 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,11 g |
| Tuky | 23,12 g |
| – nasycené | 6,32 g |
| – nenasycené | 10,25 g |
| –– mononenasycené | 7,73 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,06 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 340 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 71,60 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 velkých brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g kuřecích jater (nebo vepřových) | Játra kuřecí | 300 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| vývar na podlití | Vývar masový | |
| olej | Olej řepkový | |
| jíška na zahuštění (nebo mouka s vodou) | Jíška máslová |