Nutriční hodnoty (Jablkové toasty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 073 kJ / 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 4,24 g |
| – nasycené | 1,14 g |
| – nenasycené | 2,86 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 94,00 g |
| – cukry | 32,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 160 g |
| 2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| rozinky | Rozinky | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |