Guláš s višněmi
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 339 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,40 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 589 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 73,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2015 15:47
Honza 007:
casino:
Nenapsala bych, že guláš v papiňáku není dobrý, ale není to ono. Maso se rozpadne na jakési provázky. Zato když se opravdu pomalu dusí v troše tekutiny, jsou výsledkem měkounké kostičky, které se nerozpadají. Mám papiňák nový i starý, ale nevařím v něm často, hlavně ne maso
casino:
Nenapsala bych, že guláš v papiňáku není dobrý, ale není to ono. Maso se rozpadne na jakési provázky. Zato když se opravdu pomalu dusí v troše tekutiny, jsou výsledkem měkounké kostičky, které se nerozpadají. Mám papiňák nový i starý, ale nevařím v něm často, hlavně ne maso
10. 8. 2015 14:08
Honza 007:
Já maso na guláš DUSÍM na rozdíl od VAŘENÍ v tom ďáááblově vynálezu
A že to z tlakáče není dobré?
No, to netvrdím..., záleží i na kuchtíkovi. Ale rozdíl v chuti je
Nevěříte?
Není nic jednoduššího, než uvařit stejný guláš paralelně.
Zkuste a dejte vědííít, zda vaši spolustolovníci poznali rozdíl...
Pokud rozdíl při ochutnávce naslepo nepoznali, změňte spolustolovníky
Já maso na guláš DUSÍM na rozdíl od VAŘENÍ v tom ďáááblově vynálezu
A že to z tlakáče není dobré?
No, to netvrdím..., záleží i na kuchtíkovi. Ale rozdíl v chuti je
Nevěříte?
Není nic jednoduššího, než uvařit stejný guláš paralelně.
Zkuste a dejte vědííít, zda vaši spolustolovníci poznali rozdíl...
Pokud rozdíl při ochutnávce naslepo nepoznali, změňte spolustolovníky
10. 8. 2015 13:21
Jaká je vlastně argument odpůrců vaření v papiňáku. Proč někdo napíše guláš v papiňáku? To nééé. Jako že to není dobré?
27. 6. 2015 12:36
Usikulka7: A proč ne Já ho tak dělám běžně.Akorát...teda,za hodinu vaření bych z toho měl masovou kaši.
27. 6. 2015 11:08
Guláš v papiňáku? To nééé.................
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 43 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 16 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 53 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ˇjelení maso s višněmi vepřový guláš s višněmi jelení maso s višněma
Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, česnek, sádlo, žampióny, višně, sůl, paprika sušená sladká, pepř, bobkový list
Guláš s višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yn2R
5 názorů