Nutriční hodnoty (Nádivka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 578 kJ / 1 094 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 57,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,78 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g | 
| Tuky | 61,96 g | 
| – nasycené | 33,97 g | 
| – nenasycené | 25,24 g | 
| –– mononenasycené | 11,33 g | 
| –– polynenasycené | 13,91 g | 
| ––– omega 3 | 0,19 g | 
| Vláknina | 5,55 g | 
| Cholesterol | 393 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 6,87 g | 
| Sacharidy | 73,95 g | 
| – cukry | 11,65 g | 
| ––– laktóza | 7,35 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g | 
| 250 g 250 g vinné klobásy | Klobása vinná | 250 g | 
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | 
 
	