Nutriční hodnoty (Nádivka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 578 kJ / 1 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 61,96 g |
| – nasycené | 33,97 g |
| – nenasycené | 25,24 g |
| –– mononenasycené | 11,33 g |
| –– polynenasycené | 13,91 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 5,55 g |
| Cholesterol | 393 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,87 g |
| Sacharidy | 73,95 g |
| – cukry | 11,65 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 250 g 250 g vinné klobásy | Klobása vinná | 250 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |