Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 624 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny68,59 g
– z toho živočišné bílkoviny59,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,46 g
Tuky89,68 g
– nasycené35,05 g
– nenasycené49,15 g
–– mononenasycené42,09 g
–– polynenasycené7,06 g
––– omega 30,29 g
Vláknina17,32 g
Cholesterol 665 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,94 g
Sacharidy62,59 g
– cukry17,03 g
––– laktóza8,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 červené řepy (uvařené a oloupané) Červená řepa čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 2.5 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 pomazánkové máslo Pomazánka mléčná
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
50 g 50 g měkkého sýra Sýr tavený 50 g
1 1 až 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 70 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.