Nutriční hodnoty (Stroganov - Nestroganov)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 636 kJ / 2 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 279,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 257,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,87 g |
| Tuky | 149,23 g |
| – nasycené | 56,93 g |
| – nenasycené | 80,15 g |
| –– mononenasycené | 68,13 g |
| –– polynenasycené | 12,02 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 36,34 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 63,86 g |
| – cukry | 30,42 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 1200 g |
| 500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1/2 1/2 pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 3 pl 3 pl dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
| 100 ml 100 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 3-4 pl 3-4 pl olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé |