Nutriční hodnoty (Báječné občerstvení s několika druhy sýrů a švarcvaldskou šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 74,93 g |
| – nasycené | 47,41 g |
| – nenasycené | 25,54 g |
| –– mononenasycené | 23,08 g |
| –– polynenasycené | 2,46 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,72 g |
| Sacharidy | 16,65 g |
| – cukry | 15,90 g |
| ––– laktóza | 11,34 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 veky ( nebo 2 francouzské bagety) | Veka | |
| 40 g 40 g taveného sýra | Sýr tavený | 40 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 40 g 40 g Lučiny s pažitkou | Lučina 70% t.v s. | 40 g |
| 150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1/2 1/2 červené papriky nastrouhané nahrubo nebo pokrájené na proužky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky nastrouhané nahrubo nebo pokrájené na proužky | Paprika zelená čerstvá | |
| pažitka (nebo petrželka na ozdobu) | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý pepř | Pepř černý |