Nutriční hodnoty (Báječné občerstvení s několika druhy sýrů a švarcvaldskou šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 74,93 g |
– nasycené | 47,41 g |
– nenasycené | 25,54 g |
–– mononenasycené | 23,08 g |
–– polynenasycené | 2,46 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 16,65 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 11,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 veky ( nebo 2 francouzské bagety) | Veka | |
40 g 40 g taveného sýra | Sýr tavený | 40 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
40 g 40 g Lučiny s pažitkou | Lučina 70% t.v s. | 40 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1/2 1/2 červené papriky nastrouhané nahrubo nebo pokrájené na proužky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky nastrouhané nahrubo nebo pokrájené na proužky | Paprika zelená čerstvá | |
pažitka (nebo petrželka na ozdobu) | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý pepř | Pepř černý |