Nutriční hodnoty (Zelňačka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 420 kJ / 1 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 13,60 g |
| – nasycené | 3,88 g |
| – nenasycené | 6,19 g |
| –– mononenasycené | 4,36 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 35,05 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 183,36 g |
| – cukry | 20,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových řízku | Vepřová kýta | 300 g |
| 500 g 500 g zelí sterilizovaného (i vodu) | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 masový bujón | Bujón hovězí | 10 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený |