Nutriční hodnoty (Salát z polníčku a rukoly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 997 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 70,44 g |
| – nasycené | 20,82 g |
| – nenasycené | 38,98 g |
| –– mononenasycené | 29,90 g |
| –– polynenasycené | 9,08 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 728 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 11,40 g |
| – cukry | 7,80 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g mozarelly | Mozzarella kravská | 120 g |
| 100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa (balsamico nebo obyčejný) | Ocet lihový | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |