Nutriční hodnoty (Salát z polníčku a rukoly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 997 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 70,44 g |
– nasycené | 20,82 g |
– nenasycené | 38,98 g |
–– mononenasycené | 29,90 g |
–– polynenasycené | 9,08 g |
––– omega 3 | 1,96 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 11,40 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g mozarelly | Mozzarella kravská | 120 g |
100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce octa (balsamico nebo obyčejný) | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |