Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z polníčku a rukoly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 997 kJ /
955 kcal
Bílkoviny66,92 g
– z toho živočišné bílkoviny65,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky70,44 g
– nasycené20,82 g
– nenasycené38,98 g
–– mononenasycené29,90 g
–– polynenasycené9,08 g
––– omega 31,96 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 728 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy11,40 g
– cukry7,80 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g mozarelly Mozzarella kravská 120 g
100 g 100 g cherry rajčat Rajčata cherry 100 g
2 lžíce 2 lžíce octa (balsamico nebo obyčejný) Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.