Nutriční hodnoty (Filé s houbovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 989 kJ / 475 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,24 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,64 g | 
| Tuky | 23,19 g | 
| – nasycené | 14,60 g | 
| – nenasycené | 6,81 g | 
| –– mononenasycené | 6,05 g | 
| –– polynenasycené | 0,77 g | 
| ––– omega 3 | 0,24 g | 
| Vláknina | 14,34 g | 
| Cholesterol | 72 mg | 
| Sodík | 108 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 32,68 g | 
| – cukry | 16,02 g | 
| ––– laktóza | 7,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 rybí filety | Treska filet | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g | 
| 100 ml 100 ml suchého bíleho vína | Víno bílé suché | 100 ml | 
| 150 g 150 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g | 
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |