Nutriční hodnoty (Krkovička na cibulích, česneku a rajčatech s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 502 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 0,11 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
| – cukry | 1,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Plátky Plátky krkovičky (dle počtu jedlíků. Já měla 3) | Vepřová krkovice | |
| Koření Krkovička s česnekem (Vitana, Albert) | Grilovací koření | |
| Velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| velká žlutá cibule | Cibule čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (nebo dle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 plechovka 1 plechovka Rajčata s bazalkou (400 g) | Rajče červené sterilované | |
| 6 lístků 6 lístků bazalky – lze vynechat | Bazalka čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| Tuk či olej | Olej řepkový | |
| Dle chuti pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |