Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře "Aussie")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie86 kJ /
21 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry2,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 půlky 4 půlky kuřecích prsíček Kuře prso
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
6 plátků 6 plátků slaniny Špek
1/2 šálku 1/2 šálku hořčice Hořčice plnotučná
1/2 šálku 1/2 šálku medu Med nepasterovaný
1/4 šálku 1/4 šálku Light kukuřičného sirupu Sirup kukuřičný
1/4 šálku 1/4 šálku Majonézy Majonéza
1 1 polévková lžíce sušené cibule Cibule sušená
1 1 polévková lžíce rostlinného oleje Olej řepkový
1 šálek 1 šálek krájených žampionů Žampion čerstvý
2 šálky 2 šálky strouhaného Colby-Monterey sýra (může být i čedar - Monterey Jack je americký polotvrdý sýr vyrobený za použití kravského mléka) Gouda 45% t. v s.
2 lžíce 2 lžíce sekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.