Nutriční hodnoty (Kuře "Aussie")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 86 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,15 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 půlky 4 půlky kuřecích prsíček | Kuře prso | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
6 plátků 6 plátků slaniny | Špek | |
1/2 šálku 1/2 šálku hořčice | Hořčice plnotučná | |
1/2 šálku 1/2 šálku medu | Med nepasterovaný | |
1/4 šálku 1/4 šálku Light kukuřičného sirupu | Sirup kukuřičný | |
1/4 šálku 1/4 šálku Majonézy | Majonéza | |
1 1 polévková lžíce sušené cibule | Cibule sušená | |
1 1 polévková lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | |
1 šálek 1 šálek krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
2 šálky 2 šálky strouhaného Colby-Monterey sýra (může být i čedar - Monterey Jack je americký polotvrdý sýr vyrobený za použití kravského mléka) | Gouda 45% t. v s. | |
2 lžíce 2 lžíce sekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |