Nutriční hodnoty (Jablkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 163 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,85 g |
Tuky | 87,45 g |
– nasycené | 10,15 g |
– nenasycené | 70,03 g |
–– mononenasycené | 48,02 g |
–– polynenasycené | 22,01 g |
––– omega 3 | 6,10 g |
Vláknina | 42,70 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 455,05 g |
– cukry | 201,25 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
340 g 340 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 340 g |
1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
1 hrst 1 hrst hrozinek | Rozinky | 50 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozšlehané vejce na potření | Vejce slepičí |