Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie12 163 kJ /
2 907 kcal
Bílkoviny53,63 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,85 g
Tuky87,45 g
– nasycené10,15 g
– nenasycené70,03 g
–– mononenasycené48,02 g
–– polynenasycené22,01 g
––– omega 36,10 g
Vláknina42,70 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy455,05 g
– cukry201,25 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
70 ml 70 ml oleje Olej řepkový 70 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
1 lžíce 1 lžíce citronové kůry Citronová kúra čerstvá 15 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
340 g 340 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 340 g
1 lžička 1 lžička sušeného droždí Droždí sušené 5 g
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
1 hrst 1 hrst hrozinek Rozinky 50 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.