Nutriční hodnoty (Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 101,62 g |
– nasycené | 14,52 g |
– nenasycené | 87,07 g |
–– mononenasycené | 74,52 g |
–– polynenasycené | 12,55 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,90 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g chobotnice | Chobotnice čerstvá | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 velké masité rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 dcl 1 dcl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
1/2 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce mandlové lámanky | ||
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
oregano | Oregano sušené |