Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie394 kJ /
94 kcal
Bílkoviny2,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky0,76 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,53 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřové panenky Vepřová panenka 550 g
200 g 200 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.