Nutriční hodnoty (Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 796 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
| Tuky | 29,60 g |
| – nasycené | 18,35 g |
| – nenasycené | 9,45 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,95 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 29,40 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 112,10 g |
| – cukry | 25,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 250 ml 250 ml smetany -nebo Rama cremefine na šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| máslo na vymazání | Máslo kravské |