Nutriční hodnoty (Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 796 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
Tuky | 29,60 g |
– nasycené | 18,35 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 112,10 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
250 ml 250 ml smetany -nebo Rama cremefine na šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
máslo na vymazání | Máslo kravské |