Nutriční hodnoty (Rýžový koláč s fetou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 635 kJ / 2 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,40 g |
Tuky | 103,23 g |
– nasycené | 53,04 g |
– nenasycené | 43,21 g |
–– mononenasycené | 33,55 g |
–– polynenasycené | 9,65 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 4,94 g |
Sůl | 12,01 g |
Sacharidy | 261,49 g |
– cukry | 23,67 g |
––– laktóza | 6,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
300 g 300 g kulatozrnné rýže | Rýže bílá kulatozrnná | 300 g |
1300 ml 1300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1300 ml |
150 g 150 g dušené šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
150 g 150 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 150 g |
150 g 150 g fety | Sýr feta | 150 g |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (podle chuti) | Pepř černý | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |