Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový koláč s fetou a mozzarellou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 635 kJ /
2 542 kcal
Bílkoviny137,83 g
– z toho živočišné bílkoviny115,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,40 g
Tuky103,23 g
– nasycené53,04 g
– nenasycené43,21 g
–– mononenasycené33,55 g
–– polynenasycené9,65 g
––– omega 30,84 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 4,94 g
Sůl12,01 g
Sacharidy261,49 g
– cukry23,67 g
––– laktóza6,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
300 g 300 g kulatozrnné rýže Rýže bílá kulatozrnná 300 g
1300 ml 1300 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 1300 ml
150 g 150 g dušené šunky Šunka vepřová vařená 150 g
150 g 150 g mozzarelly Mozzarella kravská 150 g
150 g 150 g fety Sýr feta 150 g
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř (podle chuti) Pepř černý
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.