Nutriční hodnoty (Ryba z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 241 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,80 g |
| Tuky | 30,34 g |
| – nasycené | 6,42 g |
| – nenasycené | 23,35 g |
| –– mononenasycené | 18,67 g |
| –– polynenasycené | 4,68 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 5,43 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 100,99 g |
| – cukry | 11,52 g |
| ––– laktóza | 5,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 filetů z ryb (pangasius, treska...) | Treska filet | |
| 3 hrnky 3 hrnky kukuřičných lupínků | Lupínky kukuřičné | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička rozmačkaného česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |