Nutriční hodnoty (Omeleta z fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 26,46 g |
| – nasycené | 6,37 g |
| – nenasycené | 12,25 g |
| –– mononenasycené | 9,80 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 348 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 - 4 3 - 4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| půl lžičky lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |