Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa plněná zeleninou na fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 060 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,97 g |
Tuky | 28,68 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 22,49 g |
–– mononenasycené | 17,40 g |
–– polynenasycené | 5,09 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 84,23 g |
– cukry | 8,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa (po 150 g) | Kuře prso | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (na marinádu) | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička olivového oleje (na pozdější opečení masa) | Olej olivový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
50 g 50 g cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
50 g 50 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku 3 g | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
saturejka nebo jiné koření | Saturejka sušená | |
150 g 150 g fazolí (suchých, po uvaření to je cca 300 g) | Fazole bílé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
zhruba lžička lžička octa | Ocet lihový | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
můžeme přidat cibulku (sklovitě osmaženou) | Cibulka jarní čerstvá |