Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa plněná zeleninou na fazolích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 060 kJ /
1 448 kcal
Bílkoviny199,07 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,97 g
Tuky28,68 g
– nasycené4,90 g
– nenasycené22,49 g
–– mononenasycené17,40 g
–– polynenasycené5,09 g
––– omega 31,76 g
Vláknina29,78 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy84,23 g
– cukry8,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa (po 150 g) Kuře prso 700 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (na marinádu) Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička olivového oleje (na pozdější opečení masa) Olej olivový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
50 g 50 g cukety Cuketa čerstvá 50 g
50 g 50 g čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku 3 g Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
saturejka nebo jiné koření Saturejka sušená
150 g 150 g fazolí (suchých, po uvaření to je cca 300 g) Fazole bílé 150 g
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
zhruba lžička lžička octa Ocet lihový
špetka špetka cukru Cukr bílý
můžeme přidat cibulku (sklovitě osmaženou) Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.