Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pupek na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie11 953 kJ /
2 857 kcal
Bílkoviny276,20 g
– z toho živočišné bílkoviny241,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,20 g
Tuky97,49 g
– nasycené30,68 g
– nenasycené52,81 g
–– mononenasycené36,76 g
–– polynenasycené16,05 g
––– omega 30,48 g
Vláknina89,36 g
Cholesterol 592 mg
Sodík 3,93 g
Sůl7,20 g
Sacharidy98,40 g
– cukry36,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg očistěného hovězího pupku Hovězí pupek 1000 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 1 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
500 ml 500 ml červeného vína Víno červené suché 500 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 200 g
polovina fenyklu Fenykl hlíza
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
300 ml 300 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.