Nutriční hodnoty (Pupek na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 11 953 kJ / 2 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 241,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,20 g |
Tuky | 97,49 g |
– nasycené | 30,68 g |
– nenasycené | 52,81 g |
–– mononenasycené | 36,76 g |
–– polynenasycené | 16,05 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 89,36 g |
Cholesterol | 592 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 98,40 g |
– cukry | 36,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg očistěného hovězího pupku | Hovězí pupek | 1000 g |
200 g 200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
500 ml 500 ml červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
polovina fenyklu | Fenykl hlíza | |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
300 ml 300 ml silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |