Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s červenou řepou a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 884 kJ /
1 167 kcal
Bílkoviny31,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,94 g
Tuky5,86 g
– nasycené1,39 g
– nenasycené2,98 g
–– mononenasycené0,84 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,14 g
Vláknina57,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 964 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy220,50 g
– cukry176,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
3 bulvy 3 bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá 1800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
olivový olej Olej olivový
provensálské koření Provensálské koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.