Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s červenou řepou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 884 kJ / 1 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,94 g |
Tuky | 5,86 g |
– nasycené | 1,39 g |
– nenasycené | 2,98 g |
–– mononenasycené | 0,84 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 57,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 964 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 220,50 g |
– cukry | 176,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
3 bulvy 3 bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
olivový olej | Olej olivový | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská |